• تاریخ انتشار : 1402/10/03 - 15:57
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

انتخاب دکتر مهدی خبازخوب، به عنوان پژوهشگر برتر در مرتبه استادیاری در بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه

انتخاب پژوهشگر برتر

بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی امروز یکشنبه سوم دی‌ماه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و منتخبان این دوره از جشنواره معرفی شدند. در این مراسم، جناب آقای دکتر مهدی خبازخوب، عضو محترم هیات علمی گروه علوم پایه دانشکده، به عنوان پژوهشگر برتر در مرتبه استادیار معرفی شدند.

معاونت محترم پژوهشی دانشکده، طی پیامی ضمن تبریک صمیمانه به مناسبت انتخاب شایسته جناب آقای دکتر مهدی خبازخوب، عضو محترم هیات علمی گروه علوم پایه دانشکده به عنوان پژوهشگر برتر در مرتبه استادیار در بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه در سال 1402، از خداوند متعال، صحت و سربلندی مستدام و موفقیت­های روزافزون را برای  ایشان آرزو کرد.

روابط عمومی دانشکده نیز ضمن عرض تبریک به دکتر مهدی خبازخوب، آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان دارد.

اسامی کامل برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه در سال 1402را در اینجا ببینید.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارپژوهشی