• تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 10:38
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

انتخاب دکتر وحید زمان‌زاده به عنوان رئیس ششمین دوره شورای‌عالی نظام پرستاری کشور

دکتر زمان زاده

در اولین جلسه از ششمین دوره شورای‌عالی نظام پرستاری کشور که در تاریخ 17 دی ماه 1402 برگزار شد، دکتر وحید زمان‌زاده به عنوان رئیس شورای عالی منتخب گردید. در این جلسه با اکثریت آراء، محمدتقی جهانپور به عنوان رئیس کل سازمان، دکتر قاسم ابوطالبی به عنوان نایب رئیس اول، یوسف رحیمی نیا به عنوان نایب رئیس دوم و مجید احمدی به عنوان دبیر ششمین دوره شورای‌عالی نظام پرستاری انتخاب شدند.

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی با کمال مسرت و افتخار، این انتخاب شایسته را حضور جناب آقای دکتر وحید زمان زاده، جامعه بهداشت و درمان و بویژه کادر پرستاری تبریک عرض نموده و آرزوی سربلندی و موفقیت برای ایشان دارد.

انشاالله در سایه الطاف الهی در پیشبرد اهداف عالی نظام پرستاری جامعه علمی کشور موفق و سربلند باشند.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارفرهنگی ودانشجویی