• تاریخ انتشار : 1402/12/21 - 09:56
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

برگزاری مراسم پایان سال و تقدیر از بازنشستگان دانشکده

مراسم پایان سال و تقدیر بازنشستگان

این مراسم روز یکشنبه ساعت 13 با حضور دکتر وحید زمان زاده رئیس دانشکده، اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروه ها، اعضای هیئت علمی و کلیه کارکنان دانشکده برگزار شد. در این گردهمایی صمیمی دکتر زمان زاده طی سخنانی از تلاش های یکساله کلیه معاونت ها، مدیران گروه ها، روسای ادارات و همه همکاران و پرسنل در واحدهای زیرمجموعه دانشکده تشکر کردند و بر ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در راستای توسعه تاکید داشتند.

در پایان رئیس دانشکده ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن بهار طبیعت مقارن با بهار قرآن، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی رئیس دانشکده از بازنشستگان ماه های اخیر آقای محمدباقر کوکبی رئیس حراست دانشکده، سرکار خانم دکتر ترانه استکی عضو هیئت علمی گروه علوم پایه، و آقای حسین افراسیابی از پرسنل خدمات دانشکده تقدیر بعمل آمد. این مراسم با پخش برنامه های متنوع و مفرح، مانند پخش کلیپ نیز همراه بود.

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی نیز ضمن عرض تبریک به این عزیزان به سبب نائل شدن به افتخار بازنشستگی، برایشان آرزوی سلامتی و توفیق  در پرتو عنایت پروردگار آرزومند است.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارفرهنگی ودانشجویی