• تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 16:06
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

برگزاری نشست هم اندیشی کارشناسان فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشکده ها

22

جلسه نشست هم اندیشی نماینده نهاد معظم رهبری در دانشگاه، کارشناسان فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری روز 20 آبان ساعت 13 با حضور دکتر زمان زاده، ریاست دانشکده، معاونین و اعضای هیئت رئیسه دانشکده در اتاق شورا برگزار شد. در این جلسه که با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، ابتدا حاج آقا احمدی، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده هدف از این سلسله نشست ها در دانشکده ها را هم اندیشی و پیشبرد اهداف و برنامه های راهبردی نهاد رهبری بیان کرد. سپس دکتر زمان زاده طی بیاناتی اظهار امیدواری برای همکاری بیشتر نهاد رهبری در هدایتمندی مسائل فرهنگی در دانشکده داشتند. دکتر شریعت پناهی معاون محترم فرهنگی دانشجویی برخی مسائل موجود در دانشکده را بیان داشتند و جناب آقای کوکبی، مسئول حراست دانشکده نیز پیشنهاداتی برای ساماندهی مزار شهدای گمنام ارائه دادند.

حجت الاسلام خدیوی نماینده نهاد معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از ریاست و مسئولین دانشکده در برگزاری این نشست و قول پیگیری امور و موارد خواسته شده، اولویت های نهاد رهبری را مطرح نمودند. در پایان دکتر زمان زاده ضمن تشکر از حجت الاسلام خدیوی، همکاری صمیمانه دانشکده را در راستای پیشبرد اهداف مطرح شده از سوی نهاد رهبری اعلام داشتند.