• تاریخ انتشار : 1402/05/26 - 23:32
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

برگزاری “آیین گرامیداشت یادگاران ایثار” در سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

روز تجلیل از اسوه های مقاومت، بر آزادگان سرافراز مبارک باد.

آیین گرامیداشت بازگشت آزادگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در آیین گرامیداشت یادگاران ایثار، از آزادگان شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت در استان تهران تقدیر شد. در این مراسم که در تالار امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، دکتر محمد پورحسینی مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دست‌اندرکاران برگزاری این گردهمایی صمیمانه به ذکر خاطراتی از دوران اسارت خود در اردوگاه رومادیه معروف به اردوگاه اطفال رژیم بعث پرداخت.

روابط عمومی  دانشکده پرستاری و مامایی ضمن گرامیداشت ایثار آزادگان سرافراز، این مناسبت را بویژه به سرکار خانم دکتر فاطمه ناهیدی اولین بانوی آزاده ایرانی تبریک عرض می کند.