• تاریخ انتشار : 1398/06/26 - 23:12

جلسه مشترک ریاست و مسئول امور بالینی دانشکده با معاون آموزشی بیمارستان لقمان حکیم

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه مشترکی روز سه شنبه مورخ 26 شهریور ماه با حضور رئیس و مسئول امور بالینی دانشکده با معاون آموزشی بیمارستان لقمان در دفتر معاونت آموزشی این بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا سرکار خانم دکتر آتش زاده ضمن تبریک به مناسبت انتصاب آقای دکتر حاج اسماعیلی و آرزوی توفیق برای ایشان، در خصوص فعالیت های اعضا هیات علمی بالینی و برنامه های دانشکده در این خصوص و نیز فرصتها و چالش های موجود توضیحاتی را بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر حاج اسماعیلی در خصوص فعالیتهای بیمارستان و نیز برنامه های آتی در حوزه آموزش و پژوهش و نیز انتظارات خود از اعضا هیات علمی بالینی پرستاری مطالبی را مطرح نمودند.

سپس خانم دکتر نوریان در خصوص دیدگاه ها و چشم انداز دانشکده از حضور اعضا هیات علمی پرستاری در بالین مطالبی را ارائه نمودند. همچنین اعضا هیات علمی بالینی حاضر در جلسه در خصوص برنامه های خود و نیز چگونگی همکاری و تعامل بیشتر با بیمارستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.