• تاریخ انتشار : 1397/10/04 - 16:55

دومین کنگره پرستاری اورژانس ها و بیماری های شایع کودکان

دومین کنگره پرستاری اورژانس ها و بیماری های شایع کودکان، از تاریخ 27 لغایت 30 آذر، با همکاری بیمارستان کودکان مفید و دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در محل بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

هدف از برگزاری این کنگره پرداختن به تازه ترین رویکردهای پرستاری در خصوص اورژانس ها و بیماری های شایع کودکان بود. این کنگره با برگزاری 6 پانل و 3 کارگاه تخصصی و نیز ارائه 51 مقاله به صورت شفاهی و پوستر، میزبان بیش از 170 نفر از کارشناسان، دانشجویان و اعضای هیات علمی رشته پرستاری و سایر رشته های مرتبط از سراسر کشور بود.

این کنگره همزمان با چهاردهمین كنگره پزشکی اورژانس ها و بيماري هاي شايع طب كودكان برگزار گردید.