• تاریخ انتشار : 1402/02/18 - 10:57

رئیس اداره آموزش دانشکده پرستاری و مامایی منصوب شد.

انتصاب دکتر مهدیه قلعه نوی به سمت رئیس اداره آموزش دانشکده پرستاری و مامایی

طی حکمی از سوی دکتر وحید زمان زاده رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکترمهدیه قلعه نوی   به عنوان "رئیس اداره آموزش" دانشکده منصوب شد.  متن این حکم به شرح ذیل است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند سرکارعالی در امر آموزش و به پیشنهاد معاون محترم آموزشی، به موجب این ابلاغ، به عنوان "رئیس اداره آموزش دانشکده" تعیین می شوید تا با یاری خداوند، ضمن تحکیم ارتباطات داخل و خارج دانشکده به ویژه هماهنگی با مدیریت محترم تحصیلات تکمیلی، معاون محترم بین الملل، مدیران محترم گروه های آموزشی و اساتید، و با بهره گیری از توان کارکنان خدوم آن اداره، امور مربوطه را برنامه ریزی و بر حسن انجام آن نظارت فرمایید.

توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر وحید زمان زاده

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی