• تاریخ انتشار : 1396/07/24 - 14:29

معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه رشته های پرستاری برگزار شد

طی مراسمی در روز دوشنبه مورخ 96/7/24 جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه رشته های پرستاری با حضور دانشجویان و معاونین و مدیران گروه های آموزشی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم خانم دکتر رسولی معاون محترم آموزشی ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و قرائت پیام سرپرست محترم دانشکده، مدیران گروه های آموزشی را به دانشجویان معرفی نموده و در مورد آیین نامه ها و دستورالعمل های آموزشی توضیحات لازم را ارائه نمودند.

در بخش دیگری خانم دکتر دولتیان معاون محترم پژوهشی ضمن ابراز خرسندی از قبول شدگان در این زمینه خواستار تلاش جدی دانشجویان جهت ارتقا توانمندی های پژوهشی و مقاله نویسی آنان شد.

همچنین هریک از مدیران محترم گروه های آموزشی به معرفی گروه و حوزه فعالیتی خود پرداختند. در پایان خانم دکتر روحانی مسئول محترم تحصیلات تکمیلی با بیان قوانین و مقررات تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پرداختند.  در انتها به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ لازم ارائه شد.