• تاریخ انتشار : 1401/06/20 - 09:29

پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

هیئت رئیسه دانشکده طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان عزیز و همکاران گرامی تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده : هیئت رئیسه دانشکده طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، بار دیگر فصل جدیدی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان در مسیر پیشرفت علم و دانش آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید فرهیخته، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می کنند.

آغاز سال تحصیلی جدید  را به همه دانشگاهیان، تلاشگران عرصه علم و دانش، اعضای محترم هیات علمی دانشکده، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز، به ویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توأم با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانیم.

هیئت رئیسه دانشکده

.