• تاریخ انتشار : 1402/11/13 - 19:06

اطلاعیه معاون دانشجویی و فرهنگی درخصوص شروع کارآموزی ها

*اطلاعیه*
با سلام
احتراما با عنایت به شروع کارآموزی ها، از دانشجویان عزیز درخواست می شود به منظور حفظ شأن و حرمت محیط های علمی، آموزشی-پژوهشی، "کارنامه رفتار حرفه ای و پوششی دانشجویان بالینی"، مطابق با فرم پیوست را پرینت گرفته و در روز اول کارآموزی/ کارآموزی در عرصه تحویل استاد / ناظر بالینی مربوطه نمایند.
شایان ذکر است نمرات به صورت توصیفی (در حد انتظار: 1، پایین تر از حد انتظار: ٠.٥ غیر قابل قبول: ٠) بوده و در پایان هر نیمسال /دوره آموزشی جمع آوری و روند تغییرات آن پایش می شود. چنانچه میانگین نمره توصیفی پایین تر از حد انتظار و یا غیر قابل قبول باشد، در ابتدا به مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان معرفی و در صورت تکرار به معاونت فرهنگی و دانشجویی معرفی و در صورت تشخیص، جهت رسیدگی به تخلفات به شورای انضباطی دانشجویان معرفی خواهد شد.
پیشاپیش از حسن توجه شما سپاسگزارم.
                                                                                                                     معاون دانشجویی و فرهنگی
                                                                                                                           دکتر شریعت پناهی