• تاریخ انتشار : 1403/02/18 - 06:53
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی

اطلاعیه وام ودیعه مسکن ویژه دانشجویان متأهل

ثبت نام وام ودیعه مسکن مقاطع عادی و تکمیلی، ویژه دانشجویان متأهل، از تاریخ 1403/2/17 لغایت 1403/5/31 در سامانه portal.srd.ir امکان پذیر است.توجه - به دانشجویانی که یک نیمسال به زمان فراغت از تحصیل آنان باقی مانده است، ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد.- به دانشجویانی که جدا از همسر زندگی می کنند ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد.مدارک مورد نیاز جهت ارائه به امور دانشجویی دانشکده:تعهد محضری با دو ضامن معتبر طبق مفاد تعهد نامه محضریحکم کارگزینی ضامنین ارائه برگه درخواست وام ودیعه مسکن ممهور به مهر آموزش دانشکده اجاره نامه محضری با کد رهگیری* ارائه شماره حساب بانک تجارت (کلیه شعب) (دانشجویانی که برای اولین بار در سامانه ثبت نام می کنند با مراجعه به سامانه srd.behdasht.gov.ir فرم تعهد محضری سال 1402 را دانلود کرده و به همراه ضامنین به دفترخانه مراجعه نمایند).

• گروه خبری : اخبارفرهنگی ودانشجویی,اطلاعیه ها
  • گروه خبری : 142032