• تاریخ انتشار : 1402/08/30 - 17:33
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

برگزاری کارگاه سلامت روان ویژه همتایاران

1
به همت مرکز مشاوره و روان دانشجویان و دفتر مشاوره و راهنمایی تحصیلی دانشکده پرستاری و مامایی، کارگاه آشنایی با اختلالات وسواس ویژه همتایاران دانشکده پرستاری و مامایی در تاریخ ۳۰ آبان برگزار شد.
در این کارگاه خانم هانیه قهرمانی مشاور دانشکده با تعریف وسواس به عنوان افکار، تصاویر، امیال ناخواسته و رفتارهایی که فرد با قصد رهایی از افکار و تصاویر انجام می دهد تا از اضطراب ناشی از آنها رها شود به بیان نشانه های اختلال و مدت آن پرداخت.
در بخش دیگر کارگاه با توضیح در مورد وسواس فکری انواع آن با مثال بررسی شد. وسواس عملی تقارن، نظم و ترتیب و چک کردن توضیح داده شد.
سایر انواع اختلال وسواس شامل وسواس موکنی، بدشکلی بدن، احتکار، کندن لثه به صورت مختصر و کاربردی توضیح داده شد.
در انتهای کارگاه خانم قهرمانی علت وسواس، درمان های آن را بیان و راهنمایی درباره نحوه ارجاع افراد وسواسی توسط همتایاران صورت گرفت.
  • گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارفرهنگی ودانشجویی