• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 11:26
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامائی شهید بهشتی

ثبت نام وام تولد فرزند ویژه دانشجویان

متقاضیان دریافت وام تولد فرزند می‌توانند جهت ثبت نام از تاریخ 1403/7/28 تا تاریخ 1403/11/24 به سامانه صندوق رفاه به نشانی:portal.srd.ir یا my.srd.ir ا مراجعه نمایند. توجه: وام تولد فرزند به دانشجویانی تعلق می گیرد که در زمان تحصیل صاحب فرزند شده اند.  تاریخ تولد فرزندانشان از تاریخ 1403/02/15 به بعد می باشد.  در صورتی که زوجین دانشجو باشند این تسهیلات به هردونفر تعلق خواهد گرفت.مدارک مورد نیاز جهت ارائه به امور دانشجویی دانشکده مربوطه:تعهد محضری جدید نسخه 1402(برای کلیه دانشجویانی که برای اولین بار است وام دریافت می نمایند)
حکم کارگزینی ضامن
ارائه کپی شناسنامه والدین و فرزند