• تاریخ انتشار : 1398/02/11 - 17:06

دیدار دکتر فروزان آتش زاده با رئیس دانشکده پرستاری دزفول

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه ای با حضور دکتر آتش زاده رئیس و دکتر مهناز ایلخانی مدیر گروه داخلی جراحی دانشکده با خانم دکتر سخاوت پور

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه ای با حضور دکتر فروزان آتش زاده رئیس و دکتر مهناز ایلخانی مدیر گروه داخلی جراحی دانشکده با خانم دکتر سخاوت پور رئیس دانشکده پرستاری دزفول روز چهارشنبه 11 اردیبهشت در اتاق ریاست دانشکده برگزار شد.
در این جلسه دکتر سخاوت پور خواستار استفاده از تجارب دانشکده پرستاری و مامایی د. ع. پ. شهید بهشتی  در برگزاری آزمون آسکی پیش کارورزی دانشجویان پرستاری با عنایت به تجربه ۵ ساله این دانشکده شد .

در ادامه  در خصوص  همکاری و نحوه برگزاری ژورنال کلاب ها، توانمندسازی اعضای هیئت علمی و شرکت در دوره های بازآموزی و مهارت افزایی شدند. همچنین  ایشان با تاکید بر اینکه دانشکده پرستاری و مامایی د. ع. پ. شهید بهشتی از سال ۱۳۹۳ پیشتاز در انجام اینترشیپی (کارورزی در عرصه سال آخر دانشجویان پرستاری) می باشد، خواستار انتقال تجارب و دانش در این مورد شدند.

در پایان جلسه ضمن ابراز خرسندی از استقبال گرم دانشکده پرستاری و مامایی د. ع. پ. شهید بهشتی در جلسه همفکری و هم اندیشی خواستار تداوم چنین جلساتی شدند.