• تاریخ انتشار : 1402/08/22 - 17:05
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

روز جهانی اتاق عمل گرامی باد

پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت فرارسیدن “روز جهانی اتاق عمل "

روز جهانی اتاق عمل

در تقویم پزشکی جهان 14 نوامبر به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است. یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است. درباره اهمیت این رشته حساس، همین بس که فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است. چه بسیار همکاران  خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند. متخصصین مقتدر اتاق عمل و پرسنل فعال در این رشته با بهره‌گیری از علم و دانش به روز خود، در اتاق های عمل در درمان و مشاوره بیماران جهاد می کنند.

به همین مناسبت جناب آقای دکتر زمان زاده، ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی این روز را صمیمانه به تمام پرسنل زحمتکش اتاق عمل تبریک گفت و از خداوند متعال موفقیت روزافزون شان را مسألت نمودروابط عمومی دانشکده نیز ضمن تبریک  این روز به گروه اتاق عمل، اساتید و دانشجویان این رشته، از تلاش های شبانه روزی کارشناسان اتاق عمل تشکر و قدردانی می نماید و از درگاه احدیت آرزوی توفیق، سعادت و سلامتی برای این عزیزان دارد.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارفرهنگی ودانشجویی

روز جهانی اتاق عمل