• تاریخ انتشار : 1398/06/25 - 00:15

شرکت دکتر رقیه اسمعیلی در نود و پنجمین کنگره بین المللی“ Medical ,Medicine&Health Sciences” کشور تایلند

دکتر رقیه اسمعیلی، معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی و عضو هیات علمی گروه پرستاری داخلی _جراحی در تاریخ ۱۰-۱۱ اگوست سال جاری، کشور تایلند شهر بانکوک

دکتر رقیه اسمعیلی ،معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی و عضو هیات علمی گروه پرستاری داخلی _ جراحی در تاریخ ۱۰-۱۱ اگوست سال جاری، کشور تایلند شهر بانکوک در نود و پنجمین کنگره بین المللی“ Medical ,Medicine&Health Sciences ”  با ارائه مقاله با عنوان“Dignity in elderly”    مشارکت نموده و مقاله خود پیرامون سلامت و منزلت سالمندان ایرانی و عوامل تاثیر گذار در آن در حضور نمایندگانی از کشورهای امریکا، استرالیا، کانادا، آلمان و ... در سالن اختصاصی که به همین موضوع اختصاص داده شده بود به بحث وتبادل نظر پرداختند. این کنگره سالیانه تحت نظارتACADEMIC FORA    برگزار می گردد.