• تاریخ انتشار : 1398/06/30 - 16:17

form_arshad-98.pdf

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98

اطلاعیه ثبت نام  اینترنتی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 99-98

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98 :

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه به اطلاع می رساند به منظور انجام ثبت نام اینترنتی از تاریخ 98/06/30 لغایت 98/06/31 جهت دانشجویان روزانه و تاریخ 98/07/01 جهت دانشجویان پردیس شامل : تکمیل فرم هاو ارسال مدارک لازم با وارد نمودن کد ملی  هم به عنوان کد کاربری و نیز رمز عبور به نشانی آدرس الکترونیکی  http://medical.sbmu.ac.ir مراجعه  و اقدام نمایید.

لازم به ذکر است ثبت نام در بازه زمانی اعلام شده الزامی است در صورت عدم دریافت کد رهگیری که به منزله اتمام فرآیند مذکور است شروع دوره شما مسیر نمی باشد. ضمناً با در داست داشتن اصل کلیه مدارک ، نواقص مدارک و اصل سند تعهد محضری طبق دستور العمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و 6 قطعه عکس 4*3 به صورت حضوری در تاریخ 98/7/7 و 98/7/8 به مدیریت امور تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه طبق جدول زیر مراجعه و ثبت نام خود را قطعی نمایید.

قابل توجه: پدیرفته شدگان پردیس خودگردان و یادگیری الکترونیکی (مجازی) از سپردن تعهد محضری معاف می باشند

تذکر:دانشجویان پذیرفته شده با پرداخت شهریه (پردیس خودگردان) جهت اطلاع از مراحل حقوقی خود به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند

ساعت مراجعه 8:00 تا 14:00

روز مراجعه

رشته تحصیلی

مکان مراجعه

یکشنبه و دو شنبه

98/7/7 و

98/7/8

پرستاری داخلی جراحی - پرستاری سالمندی - پرستاری سلامت و جامعه- پرستاری کودکان - پرستاری اورژانس- مامایی - پرستاری مراقبت های ویژه - پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان - روان پرستاری- مدیریت پرستاری

دانشکده پرستاری و مامایی

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی :

1- شناسنامه از تمام صفحات

2- كارت ملي

3- عكس 4*3 با فرمت JPEGو حجم کمتر از 100KB

4- دانشنامه و يا گواهي فراغت از تحصيل مقاطع قبلي

5- ريز نمرات مقاطع قبلي

6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند( كارت پايان خدمت، معافيت دائم، نظامی و...)

تبصره : پذیرفته شدگان مشمول معافیت تحصیلی موظفند پس از تکمیل ثبت نام و تایید آن توسط دانشگاه، جهت تمدید معافیت تحصیلی نظام وظیفه عمومی به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه مراجعه نمایند. (فرم پیوست ب)

7- گواهي پايان يا معافيت و يا ترخيص از طرح

8- گواهي صندوق رفاه دانشجويان

9- مدارک نشان دهنده استفاده از سهمیه رزمندگان (رزمنده، ایثارگر، همسر و فرزند :  "شاهد ، جانباز 25% به بالا، آزاده، مفقودالاثر، جانباز، آزاده") برای افرادی که با این سهمیه پذیرفته شده اند

10- مدرک تاییدیه حائز رتبه بر اساس آیین نامه استعداد درخشان از دانشگاه محل تحصیل داوطلب برای پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان

11- نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام مسئول اداری جهت کارکنان رسمی و پیمانی دولت مبنی بر موافقت با ثبت نام و ادامه تحصیل

12- دریافت، تکمیل و امضای فرمهای ثبت نامی (http://pg.sbmu.ac.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=484&fkeyid=&siteid=10&pageid=33074&newsview=82436)

13- سند تعهد محضری که مطابق نمونه فرم تعهد شماره 1 و شماره 2 می باشد در دفترخانه (بصورت دو سند مجزا) تنظیم گردد (جهت دانشجویان روزانه اجباری)

**توجه :

1- سند تعهد محضری شماره (1) توسط کلیه پذیرفته شدگان تنظیم گردد.

2- سند تعهد محضری شماره (2) توسط پذیرفته شدگان سهمیه آزاد، استعدادهای درخشان،سهمیه رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزندان رزمندگان که کارمند رسمی- پیمانی شاغل نمی باشند تنظیم گردد.

14-رشته های پرستاری مراقبت های ویژه نوزارادان و پرستاری مراقبت های ویژه و پرستاری اورژانس مدیریت پرستاری می بایست حداقل 2 سال سابقه کار بالینی حداکثر تا تاریخ 98/6/31با مدرک کارشناسی ارائه نمایند.

**توجه :

ضروری است جهت آگاهی از تکمیل بودن و تایید مدارک ثبت نام پس از ارسال مدارک از طریق اینترنتی مجدداً  برای پیگیری مراحل ثبت نام به سایت مراجعه  تا پیام ثبت نام انجام شد را مشاهده و فرم تاییدیه ثبت نام موقت را دریافت نمایند.

آدرس دانشکده :

دانشکده پرستاری و مامایی: تهران- خ ولیعصر- پایین تر از تقاطع نیایش - تلفن 88202519

جهت دریافت فرم روی فایل ضمیمه کلیک کنید

• گروه خبری : اطلاعیه ها