• تاریخ انتشار : 1398/05/20 - 20:14

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت عید سعید قربان

دکتر فروزان آتش زاده، رئیس دانشکده در پیامی، 10 ذی‌الحجه عید سعید قربان را به تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در متن پیام تبریک رئیس دانشکده آمده است:

عید قربان زیباترین لحظه در عالم هستی است که خلیل‌الله این پیامبر صالح، اوج عبودیت را معنا کرد و بدون توجه به هوای نفس، عاشقانه گام در صراط مستقیم گذاشت و از آن آزمون سخت الهی سربلند بیرون آمد و فدیناه بذبح عظیم. این عید به ما می آموزد که در مسیر تقرب به پروردگار، باید از هر چه دلبستگی است دست فروشوییم و هر آنچه را که خدای تعالی بر آن امر نموده، بر پای داریم تا در زمره صابران و بندگان الهی قرار گیریم.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید قربان، روز تجلی کمال انسانی و رسیدن انسان به سر منزل مقصود را خدمت تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند بی همتا و منان مسألت دارم یار و مددکار همه ما در راه رسیدن به قرب الهی باشد.