• تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 12:03
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

پیام خداحافظی جناب آقای محمد باقر کوکبی به مناسبت بازنشستگی

با سلام و احترام خدمت همکاران گرامی

خدا را شکر که بخشی از عمرم را در کنار شما عزیزان بودم و در طول خدمتم بهره کافی بردم. ضمن عرض سپاس و قدردانی از شما و اعلام بازنشستگی، اینجانب محمد باقر کوکبی از تاریخ ۲۷ بهمن که در خدمت عزیزان نیستم. امیدوارم قصورات اینجانب را برمن ببخشید و برایم طلب عفو بفرمایید.

در پایان درخواست دعای خیراز شما و عاقبت بخیری برای همه عزیزان از درگاه خداوند منان دارم.

خدا حافظ همه شما عزیزان باشد، انشالله.

کوکبی

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی طی پیامی بازنشستگی این همکار گرانقدر را خدمت ایشان و خانواده محترم شان تبریک عرض می کند.

اکنون که به افتخار بازنشستگی نایل آمده اید، شایسته است از زحمات بی دریغ، نظم، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در طول مدت خدمت و امور محوله نهایت تشکر و قدردانی را نموده و توفیق روزافزون شما و خانواده گرانقدرتان را از درگاه احدیت مسئلت داریم. امید است در پرتو عنایات حق دوران جدید زندگی برای حضرتعالی از پربارترین و شادترین مراحل زندگی باشد.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارفرهنگی ودانشجویی