• تاریخ انتشار : 1398/07/07 - 22:55
مفدا بهشتی

گفتگو با علی میری خوشنویس اثر«وحده» دانشکده در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

علی میری دانشجوی رشته پرستاری دانشکده است. وی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی مفدا بهشتی برگزاری کارگاه های آموزشی را جهت ارتقا آثار هنری موثر دانست

علی میری دانشجوی رشته پرستاری دانشکده است. وی در گفتگویی برگزاری کارگاه های آموزشی را جهت ارتقا آثار هنری موثر دانست. این دانشجوی خوشنویس دانشگاه در این دوره از جشنواره در رشته خوشنویسی- معلی با اثر«وحده» به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرد. در همین راستا ضمن عرض تبریک به این دانشجوی هنرمند دانشکده و آرزوی موفقیت برای وی در مرحله پایانی این رقابت نفس گیر که در آبان ماه سال جاری برگزار می گردد، در ادامه نظر شما را به خواندن این مصاحبه جذاب دعوت می کنیم.

چه مدت است که در رشته مورد نظر فعالیت می کنید؟ چگونه به آن علاقمند شدید؟

به صورت جدی تقریبا دو سال است که به صورت کاملا اتفاقی به شعر طنز رو آوردم و بیشتر برایم جنبه سرگرمی داشت تا اینکه کم کم جدی تر شد.

در  جشنواره امسال، چند اثر و در چه زمینه هایی به دبیرخانه، ارسال کرده اید؟

17 اثر در زمینه های شعر و داستان کوتاه ارسال کردم.

یک جمله در مورد جشنواره فرهنگی بگویید؟

جشنواره فرهنگی فرصتی برای دیده شدن است.

از مسئولین برگزار کننده جشنواره چه انتظاراتی دارید؟

فکر می کنم مهم ترین کاری که باید مسوولین جشنواره به آن توجه کنند، داوری عادلانه آثار ارسالی و برگزاری کارگاه ها به نحوی که به پیشرفت بچه ها کمک کند باشد.

سخن پایانی اگر دارید بفرمایید.

این چنین که دست ها مرغش هدایت می کند     تا همین جا آمدن ما را کفایت می کند

در سرم سودای سیمرغ است اما معده ام .....        طفلکی  بر تخم مرغی هم قناعت می کند!!