• تاریخ انتشار : 1402/03/22 - 13:40
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

اطلاع رسانی "کارگاه جهانی سالانه سلامت اجتماع پایدار"

موضوع کارگاه سال 2023: "سلامت اجتماع پایدار: راه حل های مبتنی بر تجربه برای چالش های امروز"

پیرو همکاری یکی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کرسی جهانی سلامت و آموزش یونسکو و اتحادیه بین المللی ارتقاء سلامت و آموزش (IUHPE)  و به منظور ارتقای سلامت جامعه، کارگاهی به صورت همزمان حضوری و مجازی  و رایگان با عنوان "کارگاه جهانی سلامت اجتماع " در تاریخ 23 لغایت 25 خرداد ماه در این دانشگاه برگزار می گردد.

کارگاه آنلاین از روز سه شنبه 13 ژوئن 2023 (23 خرداد 1402) آغاز می شود و در روز پنج شنبه 15 ژوئن 2023 (25 خرداد 1402) به پایان می رسد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کارگاه مذکور می توانند به لینک های ذیل مراجعه فرمایند. شایان ذکر است در پایان به شرکت کنندگان در کلیه برنامه ها گواهی نامه حضور از طرف کرسی یونسکو نیز اعطاء می گردد.

"کارگاه جهانی سلامت اجتماع " کلیک کنید

جهت دریافت نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات کارگاه  فارسی (FA)   -  انگلیسی (EN) کلیک نمایید.

• گروه خبری : اخبار عمومی,اخبارپژوهشی,اخبارآموزشی,اخبار یاهویی دانشکده پرستاری