• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 08:50

اطلاع رسانی پوستر کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده پرستاری

فعالیت کمیته تحقیقات و فناوری در دانشکده پرستاری و مامایی

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، واحدی است که تحت نظارت معاونت پژوهشی دانشکده و معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، براساس رسالت­های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در جهت ارتقای سطح علمی-پژوهشی دانشجویان، ایجاد فرصت برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای رشد و اعتلای علمی دانشجویان، تربیت پژوهشگران آینده کشور، ایجاد نشاط علمی و پویایی در راستای فعالیت­های علمی و پژوهشی و ایجاد زمینه به منظور حمایت­های مادی و معنوی دانشگاه از فعالیت­های علمی دانشجویان، فعالیت می­ نماید.  علاقمندان می توانند فرم ثبت نام را از سایت کمیته دریافت نمایند.

• آدرس ایمیل جهت ارسال فرم ثبت نام: Researchingsbmu@gmail.com
  • محل دفتر کمیته: دانشکده پرستاری و مامایی، طبقه همکف، راهروی نگهبانی

در راستای اطلاع رسانی بیشتر از فعالیت­ها و محیط کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری و همچنین آشنایی و جلب مشارکت دانشجویان تمامی مقاطع دانشکده، پوستر کمیته بر طبق لینک ذیل قابل مشاهده است.

/uploads/244/2023/May/09/پوستر کمیته_2.pdf

• گروه خبری :