• تاریخ انتشار : 1398/07/16 - 21:41

با حکم وزیر بهداشت؛ سرپرست دانشگاه منصوب شد

با حکم وزیر بهداشت، دکتر علیرضا زالی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علیرضا زالی

استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

با عنایت به سوابق ارزشمند مدیریتی و تجربیات گرانقدر حضرتعالی در نظام سلامت کشور، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی منصوب می شوید تا با اتکال به خداوند متعال و استفاده از تجربیات ارزنده خود در جهت تعالی کلیه امور دانشگاه اهتمام نمایید.

اعضای محترم هیات علمی و کارکنان صدیق دانشگاه در انجام این وظیفه خطیر و مهم جنابعالی را یاری خواهند نمود. امید است به یاری پروردگار در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دکتر سعید نمکی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی