• تاریخ انتشار : 1400/04/02 - 15:44

برگزاری آزمون آسکی در دانشکده پرستاری و مامایی

بازدید ریاست دانشکده پرستاری و مامایی از نحوه برگزاری آزمون

بسمه تعالی

آزمون نهایی عملی رشته پرستاری(OSCE)با بازدید ریاست دانشکده در روزهای 31 و 30 خرداد و 1 تیرماه در دانشکده پرستاری،مامایی برگزار شد.ارزیابی 122 دانشجو  کارشناسی پرستاری مجاز به شرکت در این آزمون در 6 ایستگاه مهارتهای پایه پرستاری، معاینات فیزیکی،تشخیص پرستاری،احیاء قلبی-ریوی،کودکان و پرستاری بهداشت روان توسط اعضاءهیئت علمی دانشکده انجام شد.نتایج نهائی این آزمون در روز یکشنبه 06/04/ 1400در صفحه اصلی سایت دانشکده قابل مشاهده می باشد.طبق قوانین این آزمون دانشجویان در ایستگاههایی که نمره حدنصاب را کسب ننموده اند جهت ارزیابی مجدد در همان ایستگاه باید در آزمون بعدی که تاریخ آن متعاقبا"اعلام می شود شرکت نمایند.اداره آموزش دانشکده و تیم اجرایی این آزمون ضمن تشکر و قدردانی از حضور به موقع و رعایت تمامی قوانین این آزمون توسط دانشجویان ،برای تمامی این عزیزان آرزوی موفقیت روزافزون را دارد.

• گروه خبری :