• تاریخ انتشار : 1400/01/30 - 11:18

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر فروزان آتش زاده شوریده طی پیامی روز علوم آزمایشگاهی را به فعالان این عرصه تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده: دکتر فروزان آتش‌زاده شوریده رئیس دانشکده در پیامی، 30 فروردین‌ماه، روز آزمایشگاه را به جامعه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

30 فروردین ماه سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه‌، فرصت مغتنمی است تا از تلاشگرانی تقدیر به عمل آید که با احساس مسئولیت و فداکاری در مسیر تشخیص و درمان بیماران گام برداشته و سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه قرار می‌دهند. در اهميت اين رشته همين نكته كافي است كه بدانيم در حرفه پزشكي قضاوت و تشخيص مقدم بر درمان است و پزشك پس از معاينه و انطباق تشخيص‌هاي باليني با آزمايش و ساير روش‌هاي تشخيصي به تشخيص نهايي مي‌رسد.

اينجانب به نوبه خود ضمن قدرداني از زحمات اين عزيزان، روز علوم آزمايشگاهي را به اساتيد، كارشناسان و دانشجويان علوم آزمايشگاهي به ویژه کارشناسان این دانشکده تبريك عرض نموده و اميدوارم اين روز نقطه آغازی برای پیشرفت هر چه بهتر اين رشته در جهت خدمت به بشریت باشد.

دکتر فروزان آتش زاده شوریده

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی