• تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 15:47

تبریک هیئت رئیسه دانشکده به خانم دکتر سیمبر

تبریک هیئت رئیسه دانشکده به خانم دکتر سیمبر جهت موافقت اصولی با تاسیس مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری

به گزارش روابط عمومی دانشکده: هیئت رئیسه دانشکده موافقت اصولی با تاسیس مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری را به خانم دکتر سیمبر تبریک گفتند.

متن پیام به این شرح است:

به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و ششمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مورخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ با تاسیس قطعی مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری به عنوان مرکز  تحقیقات مستقل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، موافقت گردید.
این موفقیت چشمگیر را خدمت خانم دکتر سیمبر (رئیس محترم مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری)، هیات موسس، اعضای هیات علمی گروه مامایی و دانشجویان مامایی و بهداشت باروری دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات  و تلاش کلیه دست‌اتدرکاران جهت تاسیس قطعی  این مرکز تقدیر و تشکر می گردد. توفیق روز افزون همه عزیزان را از خداوند منان مسألت داریم.

• گروه خبری :
  • گروه خبری : 119321