• تاریخ انتشار : 1400/12/24 - 08:01

جشن پایان سال و جشن بازنشستگی همکاران

جشن پایان سال و جشن بازنشستگی همکاران دانشکده پرستاری و مامایی روز یکشنبه مورخ 22 اسفند 1400 با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد.

جشن پایان سال و جشن بازنشستگی همکاران دانشکده پرستاری و مامایی روز یکشنبه مورخ 22 اسفند 1400 با حضور رئیس، معاونین، مسئول حراست، نماینده مقام معظم رهبری، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده، در این مراسم دکتر آتش زاده ضمن تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و آغاز سال نو از زحمات کلیه همکاران هیات علمی و کادر اداری تقدیر کردند.

سرکار خانم دکتر آتش زاده از زحمات فراوان بازنشستگان دانشکده تقدیر و تشکر کردند.

متن پیام بدین شرح است:

اکنون که به افتخار بازنشستگی نایل آمده اید ، شایسته است از زحمات بی دریغ ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه شما در طول مدت خدمت تشکر و قدردانی نموده، توفیق روز افزون شما و خانواده گرانقدرتان را از درگاه احدیت مسئلت می نمائیم، امید است در پرتو عنایات حق همواره در کل زندگی موفق و موید باشید.

و همچنین معاونین دانشکده و نماینده مقام معظم رهبری ضمن ایراد سخنانی با آرزوی سالی خوش از همکاران واحدهای زیر مجموعه خود تقدیر و تشکر کردند.

• گروه خبری :