• تاریخ انتشار : 1400/05/06 - 10:01
روابط عمومی

پیام تبریک ارتقاء سرکار خانم دکتر فروزان آتش زاده شوریده ریاست دانشکده به مرتبه استاد تمامی

معاونین، مدیران گروه، اعضای هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی در پیامی ارتقاء سرکار خانم دکتر فروزان آتش زاده شوریده به مرتبه استاد تمامی را تبریک گفتند.

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی دانشکده:  معاونین ، مدیران گروه، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی در پیامی ارتقاء سرکار خانم دکتر فروزان آتش زاده شوریده به مرتبه استاد تمامی را تبریک گفتند.

متن پیام به این شرح است:

سرکار خانم دکتر فروزان آتش زاده شوریده

ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی

با کمال مسرت و افتخار، ارتقاء شایسته سرکارعالی به مرتبه استاد تمامی که نماد بارزی از توانایی‌های ارزشمند شما استاد فرهیخته و تلاش‌های خستگی‌ ناپذیرتان می‌باشد تبریک عرض می‌نماییم. امید است در سایه الطاف الهی در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه علمی کشور موفق و سربلند باشید و در پرتو عنایت پروردگار برای شما استاد بزرگوار سلامتی و توفیق روزافزون آرزومندیم.

• گروه خبری :