• تاریخ انتشار : 1400/08/24 - 10:28

پیام تبریک به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی

24 آبان ماه هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به دانشجویان، اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان و فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم.

مطالعه و خواندن فعالیت باارزشی است که موجب پیشرفت جامعه در زمینه‌های مختلف از جمله فناوری، اقتصادی و اجتماعی می‌شود، اما بسیاری از افراد این مهم را نادیده گرفته و وقت خود را صرف کتابخوانی و ارتقای خود و جامعه نمی‌کنند. کتاب منبع باارزشی از اطلاعات غنی بوده و خواندن کتاب موجب افزایش دانش و اطلاعات خواهد شد. کتاب به دلیل تاثیرات مثبت بر مغز موجب تحریک روحی و روانی شده و با فعالیت بیشتر از آلزایمر و دیگر مشکلات مغزی پیشگیری خواهد کرد. ما نه تنها باید كتاب های خوب خود را دوست بداریم، بلكه باید سعی كنیم وجود خودمان نیز به منزله كتاب خوبی باشد كه دیگران از آن سرمشق بگیرند.

هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به تمام اساتید، دانشجویان، دانش‌پژوهان و کارکنان و فعالان این عرصه و روز کتابدار را خدمت کتابداران گرانقدر و زحمتکش این دانشکده تبریک عرض نموده، سلامت و سعادت همه این عزیزان را از خداوند متعال خواستاریم.

• گروه خبری :