• تاریخ انتشار : 1398/05/28 - 11:04

پیام تبریک رئيس دانشکده به مناسبت عید سعید غدیر خم

رئیس دانشکده با ارسال پیامی عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت را به کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر فروزان آتش زاده شوریده در پیامی فرارسیدن عید غدیر خم، عید عدالت و رهبری را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

منْ کنْت موْلاه، فهذا علىٌّ موْلاه

غدیر تجلی ولایت و رکن حیات معنوی انسان است.

غدیر، روز بشریت و روز پاسداشت انسان کامل است. غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی (ع) است.  غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است. عید عدالت و رهبری است. عید انسانیت و کمال است.

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.  غدیر در فرمایش معمار کبیر انقلاب «قدس سره» بالاترین عید و ادامه نبوت است، غدیر روز تجدید میثاق با رهبری و روز تجدید عهد با مقام عظمای ولایت است.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن عید غدیر خم روز امامت و ولایت را به محضر آقا امام عصر(عج)، عاشقان ولایت و امامت به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان عاقبت به خیری، کامیابی و سلامتی را خواستارم.

• گروه خبری :