• تاریخ انتشار : 1400/02/11 - 15:50

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز جهانی کارگر

دکتر فروزان آتش زاده در پیامی روز جهانی کارگر را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده: دکتر فروزان آتش زاده شوریده رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

یازدهم اردیبهشت ماه، به نام روز جهانی کار و کارگر بهانه‌ای است برای پاسداشت تلاش‌ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند.

بي ترديد رمز پيشرفت و توسعه پايدار يك كشور در تجلي استعدادها و سرمايه انساني ساعي و كارآمد، قوت و قدرت جسم، شور و نشاط و اميد، انديشه خلاق و نبوغ سرشار است و كارگر به عنوان نيروي محركه چرخه اقتصاد نقش برجسته و ويژه‌‏اي در اين عرصه دارد.

اینجانب ضمن نكوداشت 11 اردیبهشت، روز جهاني كار و كارگر را به پاس خدمات صادقانه و بي دريغ كارگران شريف، مؤمن و صبور دانشکده پرستاری و مامایی تبریک عرض نموده و زحمات بي‌دریغ آنان را ارج نهاده و توفیق این تلاشگران عرصه کار و سلامت را از خداوند منان مسئلت دارم.

دکتر فروزان آتش زاده شوریده

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی