رسالت، چشمانداز و اهداف
رسالت
مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از نیروی انسانی مجرب و متعهد و رعایت اصول علمی و اخلاقی به ارائه خدمات روانشناسی (غربالگری ،سنجش ، تشخیص روانشناختی، رواندرمانی و آموزش روانشناختی) و مشاوره (فردی، گروهی و تحصیلی) به دانشجویان پرداخته و با بهبود مستمر کیفیت خدمات، تکیه بر مشتری مداری، قانون مداری و عدالت محوری در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانشناختی مشتریان و ذینفعان(دانشجویان و خانواده آنها) گام برمیدارد. این خدمات بدون هیچگونه تبعیضی بر اساس قومیت، زبان، مذهب، ملیت، تمول، تولد یا دیگر حالت ارائه خواهد شد.
چشم انداز
- ما برآنیم تا به عنوان یکی از مراکز مشاوره نمونه ارائهدهنده خدمات روانشناختی در کشور که همسو با چشماندازهای سلامت جسم و روان در سیاستهای کلان کشور است، گام برداریم.
- ما برآنیم تا با متخصصین و نیروهای انسانی توانمند، پایبند اخلاق و منعطف در راستای رضایتمندی دانشجویان و بهبود و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات به مراجعان گام برداریم.
- ما برآنیم تا با ارائه خدمات نوین، یکپارچه و مبتنی بر شواهد در جهت جلب رضایت کامل مشتریان و ذینفعان گام برداریم.
- ما برآنیم تا نگرش مسئولین، دانشجویان و خانواده آنها و مراجعان را به مرکز و خدمات پیشرفته و متعالی آن مثبت نموده و به عنوان واحدی پیشرو و اثربخش در راستای ارتقاء سطح سلامت جسمی و روانی در بین سایر مراکز همطراز نمونه و الگو باشیم.
اهداف
- پایش آسیبهای اجتماعی و افت تحصیلی دانشجویان و برنامه ریزی برای کاهش آنها
- برنامه ریزی برای ارتقاء مهارتهای زندگی و حل مسئله
ما به دنبال این هستیم تا برنامه هایی که در ارتقاء سلامت روان دانشجویان اثر گذار میباشند را مشخص و با بررسی نقاط قوت و ضعف آنها زمینه را برای رفع ضعفها و تقویت قوتها فراهم نماییم. بنابراین در گام اول ارزیابی از وضع موجود صورت میگیرد و سپس برنامه عملیاتی تدوین و اجرا خواهد گردید.
در این راستا باید تعیین شود که:
- - چه اقداماتی میبایست انجام شود؟
- - مسئول انجام اقدامات تعیین شده چه کسی میباشد؟
- - چه زمانی هر یک از اقدامات و فعالیتها باید انجام شود و هر فعالیت تا چه زمانی بطول میانجامد؟
- - برای انجام اقدامات و فعالیتهای مربوطه چه منابعی نیاز است؟
- - اطلاعات حاصل به چه کسانی باید منتقل شود؟
|